Visningsstädning

Vi är experter på visningsstädning och kan hjälpa dig att göra din bostad redo för visning. Med vårt professionella team kommer vi att noggrant rengöra varje hörn och vrå, så att din bostad blir ren, fräsch och attraktiv för potentiella köpare eller hyresgäster.

 

Vi tar hand om allt från den stressiga städningen till att förbereda bostaden inför fotografering. Vår målsättning är att ge din bostad det bästa första intrycket och hjälpa dig att uppnå en lyckad försäljning eller uthyrning. Du kan lita på oss för en smidig och effektiv visningsstädning.

Offertförfrågan

Serenittys Visningsstädning

  • Anpassad visningsstädning för en perfekt presentation efter dina önskemål och behov.
  • Ett oemotståndligt första intryck skapas med våra städkonstnärers extra touch, gör din bostad ovärderlig.
  • Snabb och smidig tjänst för visningsklar status och maximal försäljningspotential.
  • Transparent prissättning utan dolda avgifter, du vet exakt vad du betalar för.
hemstädning, flyttstädning, storstädning

Vanliga frågor

Är ni försäkrade under visningsstädningen?
Ja, vi har en ansvarsförsäkring som täcker eventuella olyckor eller skador som kan uppstå under vårt arbete. Vi tar säkerheten på största allvar och ser till att våra kunder är skyddade.
Kan ni städa möbler och textilier i bostaden också?
Vår visningsstädning fokuserar på att rengöra bostadens ytor, golv och fasta inredning. Vi kan erbjuda tilläggstjänster för städning av möbler och textilier om så önskas, vänligen meddela oss i förväg.
Hur lång tid tar det vanligtvis för er att utföra en visningsstädning?

Tiden för visningsstädningen beror på bostadens storlek och skick. Vi strävar alltid efter effektivitet och noggrannhet, men kontakta oss för en mer exakt tidsuppskattning baserad på din bostad.