Eventstädning

Vi erbjuder omfattande eventstädningstjänster som passar alla typer av tillställningar, inklusive bröllop, företagsevent och studentskivor. Vårt erfarna team finns tillgängligt för att hjälpa dig med att förbereda och städa före och/eller efter ditt evenemang. Du kan tryggt överlämna städningen åt oss. Boka vår professionella eventstädningstjänst idag för ett minnesvärt och bekymmersfritt event.

Offertförfrågan

Serenittys Eventstädning

  • Anpassningsbar städning efter dina behov och önskemål.
  • Smidig och bekymmersfri städupplevelse för ditt evenemang.
  • Hantering av sopor och avfall efter evenemanget!
  • Tillgänglighet och flexibilitet för att möta evenemangets tidsramar och krav på städning

Vanliga frågor

Vad ingår i den omfattande eventstädningstjänsten?

Vår omfattande eventstädningstjänst inkluderar förberedelse och städning före och/eller efter ditt evenemang. Vi tar hand om rengöringen av festlokalen, inklusive golvytor, bordsytor, toaletter, och eventuellt köksområde. Vi tar även hand om bortforsling av sopor och återställer platsen till ett rent och prydligt tillstånd.

Kan ni anpassa städtjänsten baserat på våra specifika behov och preferenser?

Absolut! Vi förstår att olika evenemang kan ha olika städbehov och vi är flexibla nog att anpassa våra tjänster efter dina specifika önskemål och preferenser. Berätta för oss om dina krav och vi kommer att skräddarsy städningen för att möta dina behov på bästa sätt.

Vilka är era priser och betalningsvillkor för eventstädningstjänsten?

Våra priser för eventstädningstjänsten kan variera beroende på faktorer som evenemangets storlek, lokalen och de specifika tjänster du väljer att inkludera. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparens i våra betalningsvillkor. Kontakta oss så skräddarsyr vi en offert som passar dina behov och ger dig information om våra betalningsalternativ.